Sulas

Bioloģiskā biešu sula, BIOTTA, 500 ml

Vegan
Eco
4,50 €
-
+

Fermentēta bioloģiskā sarkano biešu sula.

Ar ko ir īpašas Biotta sulas?

Tā vietā, lai izmantotu mākslīgos konservantus, Biotta izmanto dabīgu konservācijas procesu - ferementāciju. Fermentācija ne tikai nodrošina produktus ar ilgāku derīguma termiņu, bet arī palielina to vērtību uzturā. Fermentēti produkti ir pārtikas produkti un dzērieni, kam ir kontrolēta mikroorganismu augšana un fermentācijas procesā rodas probiotikas – mikroorganismi, kas uzlabo veselību un gremošanas sistēmas darbību.
Papildus konservantu priekšrocībām pienskābes fermentācija palielina vai saglabā vitamīnu un enzīmu līmeni raudzētajā pārtikā un uzlabo tās sagremojamību.

Turklāt Biotta izmanto saudzīgo pasterizācijas metodi - sulu ātri uzsilda zemākā temperatūrā un pēc tam nekavējoties atdzesē, tādējādi saglabājot vairāk uzturvielu, vienlaikus nogalinot kaitīgos patogēnus. Biotta sulas pasterizē vidēji 92 °C temperatūrā, bet daudzas citas sulas sterilizē vairāk nekā 121 °C temperatūrā (jo ilgāks pasterizācijas process un augstāka temperatūra, jo vairāk vitamīnu iet bojā).


Sastāvdaļas: ar pienskābi fermentētas sarkanās bietes* (100%)

*Ekoloģiskas izejvielas
Bioloģiskais sertifikāts: bio.inspecta AG, CH-BIO-006


Lietošana:

Pieaugušajiem 1dl (100 ml) dienā.

Nav ieteicams bērniem, kas jaunāki par 6 gadiem!

  • Pirms lietošanas kārtīgi sakratīt.
  • Lietot atdzesētu.
  • Atvērtā veidā uzglabājas 4 dienas, ledusskapī – 8 dienas.

Vidējā uzturvērtība uz 100 ml:

Enerģētiskā vērtība:  190 kj (44 kcal)
Tauki: 0 g
tostarp piesātinātās taukskābes: 0 g
Ogļhidrāti: 10 g
tostarp cukuri: 9 g
Olbaltumvielas: 1,2 g
Sāls: 0,1 g

Ražotājs: Biotta AG, CH-8274 Tägerwilen, Šveice